Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Privat Vrbov - Sikorska Alzbeta

Adres obiektu Vrbov 261, 059 72 Vrbov
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 1 opinii
4.3
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 2.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

Maria i Berthold
Dodano: 2013-09-22
Pobyt od: 2013-08-28 do 2013-09-07
 
 
  

Polecamy wszystkim . Miła i serdeczna rodzina . Warunki bardzo dobre. Dla niepełnosprawnych trochę daleko do term ale kompensują to warunki mieszkaniowe i gościnność gospodarzy.


 
Jarosław i Anna
Dodano: 2012-06-11
Pobyt od: 2012-06-02 do 2012-06-09
 

Kwatera u Pani Sikorskiej, w której byliśmy od 02.06.2012 r. do 09.06.2012 r., jest godna polecenia. Pokoje przytulne , wspólna kuchnia w pełni wyposażona we wszystko co niezbędne w nowoczesnym gospodarstwie domowym. W całej kwaterze jest bardzo czysto. Dostępność internetu poprzez wi-fi. Gospodarze bardzo mili . Jeśli będziemy jechali w przyszłości do Wierzbowa - wybierzemy tę kwaterę. Pozdrowienia dla gospodarzy.


 
rodzina Lukoszek
Dodano: 2011-08-12
Pobyt od: 2011-08-08 do 2011-08-11
 

Kwatera godna polecenia: bardzo mili gospodarze, pokoje super wyposażone, czyste, ciepła atmosfera. Jesteśmy bardzo zadowolenia z pobytu i z pewnością jeszcze skorzystamy :) Pozdrowienia dla Gospodarzy :)


 
Andrzej
Dodano: 2008-12-15
 

Byliśmy w 2008 i pojedziemy w 2009 15-30.06. Przychylam się do pozytywnych opinii. Poza tym planuję wypady w Tatry i do Raju. Jeśli są zainteresowani wspólnymi wypadami proszę przyjechać w tym samym terminie.


 
Sławek
Dodano: 2008-09-21
 

Byliśmy po raz drugi u Pani Alzbety Sikorskiej 15-18.09.2008. Pokoiki świetne i przytulne oraz czyste.Gospodarze bardzo mili i gościnni. Wspaniałe widoki z tarasu na góry. Tereny piękne dużo do zwiedzania również i jaskiń.Polecam wszystkim.


 
Agnieszka i Jarosław Stacherczak
Dodano: 2008-07-31
 

U pani Alzbety Sikorskiej przebywaliśmy w okresie 19-23.07.2008. Kwatera jest znakomita pod każdym względem ,pokój i łazienka bardzo czyste i estetyczne ,z tarasu piękny widok na Tatry ,do basenów bardzo blisko kwadrans piechotą ,miejsce godne polecenia za tak niską kwotę


 
Krzysiek
Dodano: 2007-09-15
 

Ogólnie Vrbov to wiocha z basenem na którym czasem bez powodów spuszczają wode z jednego z basenów.Co zaś tyczy się kwatery ,to tak jak pisali moi poprzednicy -kwatera extra dla osób zarówno z małymi dziećmi , jak i dla lubiących turystyke.Pokaje czyste z tv ,jeden z pokoi extra 2 poziomowy,kuchnia w pełni wyposazona.gospodarze mili , uprzejmi,widoki byczego tarasu super.Polecam - jedyny mankament to muchy , ale jak juz pisałem Vrbov to wieś. Pozdrowionka


 
Potapska Jolanta
Dodano: 2005-08-22
 

W tym roku byliśmy drugi raz na wakacjach u Pani Sikorska. Jest super.Gospodarze dodali telewizor do pokoi. W koło domu dosadzono choinki i inne ozdobne rosliny. Warunki bardzo dobre, można prawdziwie wypocząć . Polecamy tą kwatere. Gospodarze sympatyczni ***** gwiazdek. Pozdrawiamy . Potapscy i Skwarowie z Polski. do miłego zobaczenia.


 
Potapska Jolanta
Dodano: 2004-08-29
 

Oferta zgodna z opisem. Gospodarze bardzo mili i opiekuńczy. Spokojnie można wypocząć. Warunki bardzo dobre, pokoje czyste, łazienki nowe, pełna dostępność kuchni. Polecamy bardzo gorąco będziemy odwiedzać kwaterę Sikorska. Pozdrawiamy serdecznie Panią gospodynię , syna i dwie córki. Jesteśmy zadowoleni. Potapska Puławy Polska


 
izabela k.
Dodano: 2004-08-04
 

polecam wszystkim ten obiekt. warunki ekstra i okolica przecudna


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie